top of page

Miért vágtunk bele?
 

Egy márka nem csupán a megkülönböztetés, vagy az értékesíthetőség eszköze. A márka az az érdemi különbség, ami hosszú távon elkötelezi az embereket. Szervezeten belül és azonkívül egyaránt. Ez akkor lehetséges, ha a márka egy az üzlet lényegével és megtapasztalható valamennyi ügyfél interakcióban. Azt feltételezzük, hogy ez a mai magyar marketing szcénában még nem általános gyakorlat. Vajon mi hiányzik ehhez? És mit lehet tenni érte? 

Ezt szeretnénk feltárni a kutatásunkkal és az eredményeire épülő javaslatainkkal.  

 

Miért lehet érdekes, Neked?

Szánj húsz percet az anonim kérdőívünk kitöltésére, így nem csak megjelenik a Ti helyzetetek a nagy képben, de összevethetővé is válik azzal. A kérdések megválaszolása egyben egy jó önreflexiós gyakorlat is és amennyiben szeretnéd, első kézből értesülhetsz a kutatás eredményéről. 

Ha úgy érzed, nem Te vagy a legilletékesebb a kérdésben, vagy szerinted helye lenne más véleményének is a kutatásban, továbbítsd a kérdőív linkjét az illetőnek! 

Köszönjük, hogy hozzájárulsz a kutatásunk sikeréhez! 

 

Kik vagyunk mi?

A Beyond Partners stratégiai tanácsadó alapítóiként három önálló területet egyesítünk. A vállalat működtetését, a márka menedzsmentjét és a termékek, szolgáltatások fejlesztését.

 

Dr. Molnár Imre: nagyvállalatoknál szerzett több évtizedes felsővezetői gyakorlattal a hátam mögött -- az üzleti racionalitáson túl -- tudom, hogyan működnek a szervezetek és miként lehet változtatni rajtuk.   

Havasi Zoltán: közel három évtizednyi marketingkommunikációs és márkaépítési múltam megtanított arra, hogy hamis ígéretet fenntartani drága mulatság, mert a márkák a mindennapi tapasztalásokban épülnek leginkább.  

Turi Tamás: az ügyfélkiszolgálás fejlesztésén és a termék-, illetve szolgáltatásfejlesztés terén szerzett tapasztalatom rávilágított arra, hogy mennyire fontos érteni az emberi tényezőt az üzleti siker érdekében.  

Sok mindenben különbözik a véleményük, de abban egyetértünk, minél több szemszögből vizsgálunk meg valamit, annál jobban fogjuk érteni azt. És ha a különböző területek tudását és eszközeit összehangoljuk, jobb eredményre jutunk, mint ha mindenki külön-külön hozná a legjobb formáját. 

bottom of page